Kasvohoidot

Perinteisten kasvohoitojen lisäksi tarjoamme useita erikoishoitoja, jotka soveltuvat erilaisten ihotyyppien ja iho-ongelmien hoitoon. Tulokselliset ja tehokkaat kasvohoidot ja -kuorinnat sekä laitehoidot toteutetaan puhtailla ja turvallisilla tuotesarjoilla ihosi tarpeet huomioiden. Hoidot soveltuvat myös hyvin herkälle ja allergiselle iholle, sillä käytössämme on hoitosarjoja, jotka eivät sisällä allergisoivia hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita tai mineraaliöljyä.

Käyntisi aluksi teemme myös aina tarkan iho-analyysin, jonka pohjalta valitsemme juuri sinun ihollesi parhaiten sopivan hoitotoimenpiteen ja tuotesarjan sekä laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman mahdollisten ongelma-alueiden hoitoon. Saat meiltä aina koti- ja hoitolahoitosuunnitelman, joka räätälöidään täysin sinun toiveidesi, tarpeidesi ja tavoitteidesi perusteella.

Mikroneulaus & mikrostimulointi

Mikroneulaus on metaterapiahoito, joka mikrokanavoinnin avulla auttaa ihoa uudistumaan, estäen ikääntymistä ja kosteuttaen ihoa. Täysin luonnollinen hoitomuoto on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat tehostettua ihonhoitoa, mutta eivät ole halukkaita pistoshoitoihin. Riskitön mikroneulaus tarjoaakin luonnollisen tavan kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria turvallisesti, samalla kun rypyt ja juonteet tasoittuvat.

Mikroneulausta voidaan tehdä herkimmillekin ihoalueille ja herkimmillekin ihoille. Valitsemme aina sinulle sopivimman hoitomuodon ihosi tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.