Geelilakkaus

Geelilakkaus tehdään luonnonkynnelle geelilakalla, joka kovettuu led-valon avulla ja kestää normaalisti jopa 4 viikkoa. Värimaailma on laaja ja koristelut onnistuvat kuten rakennekynsissä. Tämän päivän uusimmilla X-tend geelilakoilla voidaan tehdä myös pituutta kynsiin esimerkiksi katkenneen kynnen korjauksen yhteydessä. Geelilakkausta huolletaan säännöllisesti ja suosittelemme korkeintaan 4 viikon huoltoväliä. Huollossa kynneltä poistetaan vanha geelilakka ja tilalle voidaan laittaa uusi toiveesi mukainen lakkaus. Geelilakkaa ei voi poistaa itse! Oikein tehtynä geelilakkaus ei ohenna tai vauriointa luonnonkynttä.

SoPolish-kestolakkaus

SoPolish kestolakkaus tarjoaa kauniit kynnet jopa 14 päiväksi. Kestolakkaus eroaa geelilakasta siten, että kestolakkauksessa luonnonkynnen pintaa ei käsitellä mitenkään. Kestolakkausta ei myöskään huolleta, vaan saat ohuen vahvisteen helposti myös itse pois kotona. Kestolakkaus sopii kaikille, jotka eivät voi tai halua ottaa huollettavaa, pitkäkestoisempaa geelilakkausta esimerkiksi työn vuoksi. Kestolakkaus on erinomainen vaihtoehto tavalliselle lakkaukselle esimerkiksi juhliin tai lomareissulle.

IBX-käsittely

Jatkuva geeli- tai kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittavat omaa kynttä aiheuttaen kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Famous Names LLC:n patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, joka korjaa vaurioita ja muodostaa kynnelle näkymättömän suojakerroksen. Hoitoa voidaan käyttää kestolakkauksen alla tai luonnonkynnen vahvistamisessa ja korjauksessa. Suosittelemme IBX-hoitoa kaikille, joilla on hauraat, katkeilevat kynnet ja geelilakkaus tai rakennekynnet ei ole toimiva vaihtoehto. IBX-käsittely voidaan tehdä myös esimerkiksi syöpähoitojen aikana, jolloin kynnet saattavat merkitsevästi haurastua tai jopa irrota kokonaan. IBX ei näy eikä tunnu kynnellä eikä sitä tarvitse huoltaa tai poistaa.

Rakennekynnet

Toteutamme rakennekynnet geelillä, akrygeelillä ja akryylilla. Ylläpidämme ammattitaitoamme kouluttautumalla säännöllisesti. Näin takaamme sinulle parhaimman ja uusimman osaamisen sekä kestävät, toiveesi mukaiset kynnet. Koulutetut kynsimuotoilijamme valitsevat sinun kynsillesi parhaiten sopivan materiaalin kynsien rakentamiseen. Rakennekynsien koristelumahdollisuudet ja värivalikoima ovat käytännössä rajattomat! Rakennekynsissä huoltoväliksi suositellaan maksimissaan 4 viikkoa.