Kestopigmentointi & microblading

Swiss Color -kestopigmentointi & microblading

Kosmeettinen kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmänrajausten ja huulten pysyvää korostamista, ikään kuin ”kestomeikkinä”. Pigmentointi pysyy ihossa 2 – 5 vuotta, jonka jälkeen se hiljalleen haalistuu. Lopputulosta voi ylläpitää uusimalla käsittelyn muutaman vuoden välein.

Microblading -tekniikalla taas saadaan tehtyä kestopigmentointia lyhytkestoisempi käsittely kulmille. Lopputulos on luonnollinen, sillä aikaansaadut ohuet ”karvat” sulautuvat kauniisti omien kulmakarvojesi joukkoon. Microblading kestää iholla tyypillisesti 1 – 2 vuotta, mutta voi vaatia uusimista vuosittain.

Hoitolassamme käytämme kestopigmentointiin ja microbladingiin Swiss Colorin edistyksellisiä ja korkealaatuisia tuotteita. Sävyt ja mallit suunnitellaan aina kasvonpiirteiden kanssa yhteensopivaksi, omia toiveitasi noudattaen. Väriaine viedään ihon epidermis-kerrokseen pigmentointikoneen ja -neulan avulla. Käyttämämme väripigmentti on hypoallergista ja neulat aina kertakäyttöisiä ja steriilejä. Ennen aloittamista varmistamme aina, ettei esteitä pigmentoinnille ole. Epävarmoissa tilanteissa voit myös varmistaa pigmentoinnin soveltuvuuden omalta lääkäriltäsi ennen ajanvarausta. Lisäksi voit varata ajan konsultaatioon (n. 30 min), jonka aikana käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja sekä suunnittelemme mallia ja väriä. Varatessasi ajan toimenpiteeseen, saat sähköpostiisi esitietolomakkeen, joka sinun tulee täyttää ja vahvistaa.

Parhaan pysyvyyden ja tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi pigmentointi tehdään kaksi kertaa. Jälkimmäinen käsittely toteutetaan 6 – 10 viikon kuluttua ensimmäisestä. Aluksi väri on lopullista sävyä tummempi ja haalistuu parantuessaan 30 – 50 %. Tarkat kotihoito-ohjeet ja ohjeistukset kotihoitotuotteisiin saat vielä toimenpiteen jälkeen.

Color X -hoito

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading-kulmien poistomenettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua kuin itse kestopigmentointi tai microblading. Varaa aika konsultaatioon ennen toimenpidettä, jotta voimme arvioida tilanteen ja suunnitella hoitojakson. Konsultaatiossa saat lisätietoja hoidosta ja hoidon kulusta.