Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi

Hygieenisen ja turvallisen MisenLift -ripsien kestotaivuksen avulla saat kaartuvat sekä näyttävämmät luonnonripset jopa 6 – 8 viikoksi. Natriumbromaattivapaa kestotaivutusaineemme ei kuivata karvaa tai aiheuta sen haurastumista ja katkeilua. Näitä hellävaraisia tuotteita käytetään myös kulmien laminointiin, jolloin saat luonnollisen tuuheat ja näyttävämmät kulmakarvat. Laminointi (eli Brow Lift) ja kestotaivutus (eli Lash Lift) sopivat kaikenlaisille kulmakarvoille ja ripsille. Molemmat toimenpiteet suositellaan viimeisteltävän kestovärjäyksellä.

Ripsien & kulmien kestovärjäys

Kulmien ja ripsien kestovärjäys antaa välittömästä virkeyttä katseeseen! Värjäys tehdään Ciao Brows -fuusioväreillä, jotka takaavat kestävämmän lopputuloksen ja laajemman sävyvalikoiman. Väri sekoitetaan aina juuri sinulle sopivaksi. Kulmat voidaan muotoilla sokerilla tai pinseteillä.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset syntyvät yksittäisistä, synteettisistä ripsikuiduista, joita kiinnitetään ripsiliimalla omiin luonnon ripsiin. Pidennykset soveltuvat jatkuvaan käyttöön. Valittavana on eri pituisia ja paksuisia ripsikuituja, joilla saadaan aikaan juuri sinulle sopivat ripset. Suositeltava ripsipidennysten huoltoväli on 3 – 4 viikkoa.

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikko voi rakentaa viuhkan joko itse tai käyttää valmista quickpick -viuhkaa. Pidennyksissä suositeltu huoltoväli on noin 3 – 4 viikkoa.

Henna-värjäykset

Hennaa ei sekoiteta ammoniakkiin eikä vetyperoksidiin, vaan ainoastaan veteen. Kulmakarvojen värjääminen hennalla kestää ihossa 5 – 14 päivää ja vaalenee vähitellen muuttamatta sävyään. Väri säilyy kulmakarvoissa enintään kuusi viikkoa. Värin pysyvyys on yksilöllistä ja riippuu ihotyypistä.

Henna sopii erinomaisesti kun:

  • halutaan kuntouttaa kulmakarvoja tai jos kulmia halutaan värjätä tiheästi (henna ei vahingoita karvaa )
  • korjata kulmakarvojen muodon epäsymmetriaa
  • jos kulmiin halutaan uusi muoto
  • jos kulmakarvat eivät kasva kunnolla tai kulmakarvoissa on koloja
  • imettäville ja raskaana oleville naisille
  • alle 18-vuotiaille nuorille
  • jos on allergisoitunut kemiallisille väriaineille tai jos kulmakarvat ovat heikentyneet kemiallisista värjäyksistä

Henna säilyttää kulmakarvojen kauniit muodot ja värin kirkkaana jopa kuusi viikkoa. Lisäksi jokainen toimenpide vahvistaa ja hoitaa kulmakarvoja. Toimenpiteen voi toistaa 2 – 6 viikon päästä.