Muut palvelut

Sokerointi

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja miellyttävä tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko vartalon alueelta ja se sopii myös allergisille. Säännöllinen sokerointi myös ohentaa ja vähentää karvankasvua. Ihokarvojen poiston jälkeen iho tuntuu aina miellyttävän pehmeältä eikä arista.

Meikkaus

Meikkitaiteilija Laura loihtii upeat kuvaus- ja häämeikit, kevyemmät päivämeikit sekä muut toiveidesi mukaiset lookit kaikkiin eri tilaisuuksiin. Lisäksi tarjoamme meikinopastusta, jonka puitteissa voimme opettaa sinua esimerkiksi korostamaan parhaita piirteitäsi tai opastamaan toiveesi mukaan jollakin tietyllä meikkauksen osa-alueella. Meikinopastus on suosittu myös aloittelevien meikkaajien keskuudessa.

Suihkurusketus

Iso-Britanniassa vuosi toisensa jälkeen parhaaksi suihkurusketusbrändiksi valittu Sienna X on luottokumppanimme suihkurusketuksissa. Innovatiivisilla, hoitavilla tuotteilla toteutettu suihkurusketus tarjoaa turvallisen, kestävän ja tasaisesti ruskettuneen ihon – juuri toiveidesi mukaisella tummuusasteella. Korkealaatuinen väriaine suihkutetaan vartalolle hienojakoisena sumuna, joka varmistaa tasaisen levityksen ja upean hehkuvan rusketuksen. Turvallinen ja ihoa hoitava suihkurusketus sopii niin säännölliseen käyttöön, kuin myös hetkelliseen rusketukseen häitä tai muita juhlatilaisuuksia varten. Juhlia ajatellen sävy on parhaimmillaan, kun otat sen 1-2 päivää ennen tärkeää päivää! Toimimme Sienna X ambassador -liikkeenä ja tarjoamme kattavan valikoiman kotihoitotuotteita rusketuksen ylläpitoon ja kotona toteutettaviin rusketuksiin.